Test emigrare Canada

Test emigrare CanadaFolositi formularul Test emigrare Canada pentru a determina daca corespundeti cerintelor impuse de regulamentele de selectia a programelor de emigrare ale Canadei.

 

Rezultatul evaluarii Test emigrare Canada va fi comunicat prin e-mail intre 7-15 zile lucratoare. In raspuns vi se va comunica programul / programele de emigrare Canada pe care va incadrati precum si costurile detaliate pentru procedura de emigrare.

In urma trimiterii formularului veti primi imediat un mesaj de confirmare la adresa de email pe care ati introdus-o in cerere.
In cazul in care nu primiti mesajul de confirmare, adresa de e-mail furnizata de dvs. este incorecta si nu va vom putea comunica rezultatul pentru Test emigrare Canada. In aceasta situatie va rugam trimiteti un email cu numele dvs. complet  la adresa office@emigrarecanadaonline.ro.

Pentru a primi un raspuns cat mai exact la testul de evaluare va rugam furnizati datele dvs. reale  complet si corect.  Furnizarea gresita a acestora atrage dupa sine un raspuns de evaluare nereal.