Vizita Canada

Pentru a intra în Canada ca și turiști, cetațenii români au nevoie de viză de sejur temporar (vizită).

Nu aveti nevoie de viza si puteti intra in Canada cu ajutorul unei Autorizatii Electronice de Calatorie (eTA) in cazul in care detineti o viza turistica  valabila pentru Statele Unite ale Americii sau in ultimii 10 ani ati detinut viza turistica pentru Canada.

Pentru a obtine viza de sejur temporar (vizită) trebuie să faceți o cerere la Ambasada Canada din Romania. Această cerere va fi acompaniată de documente care fac dovada declarațiilor dvs. și asigură ofiterul de viza de faptul că vă veți întoarce înapoi în țara de origine. Puteți solicita mai multe tipuri de vize în funcție de scopul vizitei dvs. in Canada:

  • Viza turistica cu intrări multiple – vă permite intrări multiple in Canada. Viza are o valabilitate de pana la 5 ani.
  • Super viza – pentru părinți și bunici. Vă dă dreptul să stați neântrerupt în Canada până la 2 ani
  • Viza de tranzit – puteți tranzita Canada pentru maxim 48 de ore.

Taxa Ambasadei Canada este de 100 dolari canada pentru fiecare aplicant in cazul vizei de sejur temporara / viza turistica si  Super Visa. Viza de tranzit se oferă gratuit.

Dacă înainte procedura era destul de anevoioasă și complicată fiind necesară deplasarea solicitantului la Ambasada Canada din Bucuresti acum totul este mai simplu.

Procedura poate fi facută de acasa iar viza o veți primi prin curier în maxim 15 zile lucrătoare. Totul depinde de cât de bine este intocmită cererea și documentația trebuie să fie și ea completă. O noutate este faptul că cererea se inregistreaza on-line.

Avem servicii complete pentru toate categoriile de aplicații de viză de sejur temporar. Serviciile noastre va ofera asistenta pentru intocmirea si inregistrarea cererii dvs. de viza de vizita Canada. Serviciile sunt oferite prin converinta Skype si E-mail.  Veti primi programarea conferintei pe Skype (data si ora) imediat dupa plasarea comenzii și validarea plății. Programarile sunt facute intr-un interval de maxim 24 de ore de la validarea platii.

Pachetele de servicii cuprind:

  • indicarea formularele necesare
  • completarea / verificarea și validarea electronică a formularelor
  • indicare documentelor necesare și verificarea lor (pentru a crește la maxim șansa de reușită)
  • instrucțiuni privind înregistrarea corectă a cererii la Ambasada Canada
  • suport juridic online pe toată durata desfășurării cererii dvs.

Plata se face prin serviciul PayPal sau prin card bancar.

Comandați serviciul dorit:

Viză vizită / turist / business

Cu aceasta viză puteți intra în Canada în scop turistic, pentru vizită turistică, vizita familiei din Canada sau în scop de afaceri. Pentru aplica pentru o astfel de viza aveți nevoie de o invitație din Canada. Găsiți aici instrucțiuni privind ce trebuie să includă scrisoarea de invitație.

Comanda acum

 

Super Viza

Cu aceasta viză părinții și bunicii ai cetățenilor și rezidenților permanenți canadieni au o nouă opțiune pentru a vizita Canada. Bucurați-vă de o vizita la familia din Canada cu timp de ședere de până la doi ani, fără necesitatea de a reînnoi dreptul de ședere. Există condiții privind venitul persoanei din Canada pentru a putea face o astfel de cerere. Găsiți tabelul cu venitul minim necesar aici. Pentru acest tip de viza va trebui sa sustineti examinare medicală.

Comanda acum

 

Viza de tranzit

Cu aceasta viză puteți tranzita Canada pentru o perioadă de maxim 48 de ore.

Comanda acum

 

Autorizatia electronica de calatorie (eTA)

In cazul in care detineti o viza turistica  valabila pentru Statele Unite ale Americii sau in ultimii 10 ani ati detinut viza turistica pentru Canada aveti optiunea sa aplicati pentru Autorizatie Electronica de Calatorie (eTA).

Puteti folosi Autorizatia Electronica de Calatorie doar in situatia in care calatoriti in Canada cu avionul.  In cazul in care calatoriti cu alt mijloc de transport (automobil, tren, autobuz, vapor) aveti nevoie de viza pentru a intra in Canada.

Comanda acum