Autorizatie Electronica de Calatorie Canada

Autorizatie electronica de calatorie Canada

Autorizatie electronica de calatorie Canada

 

Autorizatie electronica de calatorie Canada

 

Anumiti cetateni romani pot calatori in Canada folosind  Autorizatia electronica de calatorie in loc de viza.

Cine poate depune o cerere pentru Autorizatie electronica de calatorie Canada ?

Puteti depune o cerere pentru Autorizatie electronica de calatorie Canada daca:

  • detineti o viza turistica valabila pentru Statele Unite ale Americii     sau
  • in ultimii 10 ani ati detinut viza turistica pentru Canada

Puteti folosi Autorizatia Electronica de Calatorie Canada doar in situatia in care calatoriti in Canada cu avionul.  In cazul in care calatoriti cu alt mijloc de transport (automobil, tren, autobuz, vapor) aveti nevoie de viza pentru a intra in Canada.

Folositi formularul de mai jos pentru a comanda serviciile pentru a obtine Autorizatie electronica de calatorie Canada.

Puteti utiliza Autorizatie electronica de calatorie Canada pentru vizite de scurta durata, calatorie de afaceri sau turism in general pentru mai putin de 6 luni consecutive.

Daca detineti o viza turistica pentru Canada valabila o puteti utiliza pentru a calatori in Canada. In aceasta situatie nu este necesar sa aplicati pentru Autorizatie electronica de calatorie Canada.

In situatia in care nu intrati in Canada cu avionul aveti nevoie de o viza turistica. De exemplu mergeti in Canada cu masina din Statele Unite sau intrati in Canada cu vaporul.

Vedeti aici serviciile noastre pentru viza turistica.

Cand calatoriti in Canada cu avionul si utilizati Autorizatie electronica de calatorie Canada trebuie sa va asigurati ca folositi acelasi pasaport pentru care ati solicitat autorizatia electronica de calatorie.  Este indicat de asemenea sa aveti cu dvs. viza pentru Canada expirata sau viza turistica pentru Statele Unite.

Fiecare membru din familia dvs. trebuie sa aplice individual pentru obtinerea Autorizatiei electronice de calatorie pentru Canada.