10 motive pentru ca sa alegi sa traiesti in Canada

1.    CANADA A FOST EVALUATĂ CA CEL MAI BUN LOC DE Tcanada-best-countryRAI !

Începănd cu anul 1994, şi în fiecare an începând de atunci, Organizaţia Naţiunilor Unite a evaluat Canada ca fiind cea mai bună ţară în care să trăieşti!

2.      O ŢARĂ PROSPERĂ

Economia este în plină expansiune! O naţiune modernă, industrială, în creştere continuă, Canada oferă numeroase oportunităţi, având un potenţial nelimitat. Cu cel mai înalt nivel de trai, Canada este una dintre cele mai bogate ţări ale lumii.

3.      O VIAŢĂ BUNĂ

Canadienii se bucără de unul dintre cele mai înalte standarde ale calitaţii vieţii din lume. Un mediu nepoluat asigură un trai curat.

 

4.      PIAŢA MUNCII ÎN CONTINUĂ CREŞTERE

 La procentul de 6,8%, rata şomajului în Canada este la cel mai scazut nivel înca din anul 1976, având în vedere crearea a sute de mii de locuri de muncă în fiecare an. Canadienii câştigă în medie anual un venit de 40.000 de dolari.

 

5.      TAXELE MICI ŞI INFLAŢIA

 Taxele în continuă descreştere şi o rată a inflaţiei de 2,3% conduc spre o economie rezistentă, canadienii putând economisi mai mulţi bani în fiecare an.

 

6.      AFACERILE ŞI INDUSTRIA

Există posibilităţi nelimitate în exploatarea resurselor naturale, în producţie, în construcţii şi import/export, dar şi în comerţ, înaltă tehnologie şi în servicii.

 

7.      EDUCAŢIE DE ÎNALTĂ CALITATE

 În Canada beneficiezi de învăţământ primar şi secundar gratuit şi de studii postliceale subvenţionate. Această ţară cheltuie mai mult pe educaţie decât oricare altă ţară industrializată. Şcolile şi universitaţile canadiene se bucură de o reputaţie excelentă, oferind posibilităţile unei educaţii de calitate înaltă.

 

8.      SISTEMUL DE SĂNĂTATE ŞI CONFORTUL VIEŢII

Canadienii au acces la programe de asistenţă socială, la locuinţe la preţuri accesibile, la asistenţă medicală gratuită, având un guvern puternic care îî ajută şi susţine pe oamenii săi.

 

9.      SIGURANŢA

Politica îndreptată spre şi pentru comunitate, controlul strict al uzului armelor, legile stricte şi un sistem juridic corect fac din Canada o ţară sigură pentru toţi locuitorii săi. Rata criminalităţii este printre cele mai reduse din lume şi se află în continuă descreştere.

 

10. MULTICULTURALISM

 Canada îşi încurajează imigranţii să-şi păstreze unicitatea culturii fiecăruia. În nici o altă ţară nu există o îngemănare atât de frumoasă a diverselor culturi, alcătuind astfel o naţiune tolerantă şi pacifistă.