In 2017 Canada va accepta un numar de 300.000 imigranti

Plan de Emigrare Canada 2017 – Stabilirea Fundamentului pentru Creșterea Economică

Plan emigrare Canada 2017

Guvernul Canadei este angajat într-un sistem de emigrare, care consolidează clasa de mijloc din Canada prin creștere economică și atragerea investițiilor, susține diversitatea și ajută la construirea de comunități vibrante, dinamice și cuprinzatoare.

Povestea imigrației canadiene este inseparabilă de istoria Canadei în sine.

De-a lungul verii, canadienii de la o coasta la alta au fost rugați să ajute la scrierea următorului capitol al poveștii noastre de imigrare. Prin intermediul unor consultări ample am aflat de la canadieni ce înseamnă imigrația pentru ei și modul în care putem continua construirea națiunii. Planul de emigrare Canada 2017 este o abordare atent gandita, responsabila, care ia în considerare nevoia Canadei de mai mulți imigranți, tinand cont de echilibrul repsonsabilitatilor noastre fiscale.

Ministerul Cetateniei si Imigratiei Canada a anuntat ca Planul de emigrare Canada 2017 va accepta 300.000 de noi imigranți, care vor ajuta la cresterea economica a Canadei , ducand in acelasi timp si la reintregirea mai multor familii si scurtarea duratei de procesare a cererilor de emigrare in Canada.

Incepe acum procedura emigrare.  Inscrie-te acum: CLICK AICI