Canada reia procesarea vizelor de vizitatori și a procesului eTA 1 iulie

Canada reia procesarea vizelor de vizită și a Autorizației electronice de călătorie ( eTA ) de la  1 iulie 2020

Restricțiile de călătorie se aplică în continuare, dar Canada va prelucra din nou cererile de viză de vizită și cererile de Autorizatie elecronica de calatorie – eTA.

Incepand cu 1 iulie Canada procesează din nou cererile online pentru viza de vizita și autorizațiile electronice de călătorie.

Deși se aplică restricții de călătorie, Ministerul Imigrației si Cetățeniei Canada (IRCC) a anutat printr-un comunicat de presa ca reîncepe procesarea cererilor de rezidenta temporara (viza de vizita si eTA)

IRCC constată, de asemenea, că, din cauza restricțiilor actuale de călătorie, majoritatea oamenilor nu vor putea călători în Canada în acest moment. Excepțiile sunt destinate membrilor familiei care stau mai mult de 15 zile sau persoanelor care vin în Canada dintr-un motiv esențial cum ar fi lucrătorii calificați. Călătorii trebuie, de asemenea, să demonstreze Agenției canadiene de servicii de frontieră (CBSA) că motivul calatoriei este unu esential pentru a li se acorda intrarea în Canada.

Cereri doar Online pentru: permis de muncă, permis de studii și aplicații pentru emigrare Canada (rezidență permanentă)

IRCC procesează, de asemenea, cereri online pentru permis de studii, permis de muncă și rezidență permanentă. Deocamdată nu vor fi acceptate cereri pe hârtie pentru aceste tip de aplicații.

Canada a instituit măsuri pentru a se asigura că solicitanții au timpul necesar pentru a finaliza toate etapele procesului de depunere a cererilor, inclusiv oferirea de date biometrice. Centrul de aplicare a vizelor din Bucuresti (VAC) și-a reluat activitatea.

Încă este obligatoriu carantina timp de 14 zile pentru toate persoanele care intră în Canada din străinătate. De asemenea, este necesar pentru călători să ofere agenților de frontieră un plan adecvat de carantină.

Anterior, Canada anunțase că își extinde restricțiile de călătorie până la cel puțin 31 iulie.

Afalați dacă sunteți eligibili pentru emigrare

Aplicați pentru Autorizația electronică de călatorie Canada ( eTA )

Lasă un comentariu