Viza Canada

Viza Canada si permise de munca pentru CanadaViza Canada

Doriți să lucrați sau să vă stabiliți în Canada? Cetățenii României și a Republicii Moldova au nevoie de o viza Canada sau un permis de muncă pentru a intra / lucra sau emigra în Canada

Ce este Viza Canada sau permisul de muncă?

În primul rând, găsiți mai jos o explicație a ceea ce este de fapt o viza Canada, un permis de muncă  sau emigrarea proriu-zisa.
– Viza Canada este o autorizație oficială anexată la un pașaport, care permite intrarea și călătoria in sau intr-o regiune a Canadei.
– Un permis de muncă este un termen generic pentru o autorizație legală, care permite unei persoane să se angajeze legal într-o țară unde nu deține cetățenia.

– Emigrarea este actul de a emigra, intrarea într-o țară în scopul de ședere permanentă.

Tipul de viza Canada pentru care aplicați depinde de durata cât vreți sa stați în Canada și scopul pentru care mergeți.

Tipuri de Viza Canada

Canada oferă o gamă largă de oportunități de imigrare și, probabil, face mai mult decât majoritatea altor țări pentru a încuraja lucrătorii calificați să se mute în Canada. Există patru categorii principale de viza Canada și există, de asemenea, o opțiune pentru un permis de muncă:

Clasa Skilled Worker – Viza Canada – Skilled Worker este cea mai populara modalitate de a aplica pentru emigrarea în Canada. Aceasta viza Canada va permite să intrați în Canada cu dreptul de a lucra fără a fi nevoie să vă găsiți dinainte un loc de muncă în Canada. Aflați dacă vă calificați prin utilizarea Formularului de evaluare.

Clasa Business – Emigrare pentru oamenii de afaceri care doresc să investească sau să înceapă o afacere în Canada. Există 3 categorii de viza Canada in această clasă.

Clasa familie (Sponsorship) – cetățeni canadieni și rezidenților permanenți care trăiesc în Canada, de 18 ani sau mai în vârstă, pot sponsoriza rude apropiate sau membri ai familiei care doresc să devină rezidenți permanenți în Canada. Acestia din urma primesc Viza Canada de rezidenta permanenta.

Cetățenia Canada  –  puteți aplica pentru cetățenia canadiană, dupa ce ati locuit in Canada timp de cel puțin trei ani, de la data când ați trăit în Canada.

Permise de muncă – pentru a aplica pentru o astfel de viza Canada trebuie să aveți o ofertă de  muncă din Canada. Prin aceste vize se caută să se atragă lucrătorii temporari calificați pentru a umple pozițiile pentru care nu exista forță de muncă calificată.în Canada.

Viza turist Canada  – viză necesară pentru a intra în Canada în scop turistic. O viză de vizitator  vă permite să vizitați Canada timp de până la 6 luni.

Viză de studii – vă permite să intrați în Canada și să studiați

Costurile pentru diferite tipuri de viza Canada.

Viza turist Canada:

–           100 dolari Canada (cu intrări multiple).

–           Familie: 400 dolari Canada (pentru familii de șase sau mai multe persoane).

Permis de munca:

–           150 dolari Canada (individual);

–           450 dolari Canada (grup de trei sau mai multe persoane).

 

Viză studii     –  125 dolari Canada

 

Prețurile sunt supuse unor modificări frecvente.