Emigrare Canada Aplicare

Motive pentru a alege sa aplicati pentru emigrare Canada.

Emigrare CanadaPentru multe persoane procesul de emigrare Canada este un vis realizabil. Canada ofera numeroase oportunitati de a lucra, studia si nu in ultimul rand, intemeierea unei familii.

Canada este una dintre putinele țări din lume, care ofera aceleasi privilegii pentru emigranți ca si cele ale cetățenilor canadieni. Conform statisticilor disponibile la serviciile de imigratie, mai mult de 250.000 de oameni care aplica pe programe de emigrare Canada ajung sa se stabileasca in Canada in fiecare an.

Aceasta mare cerere de aplicatii pentru emigrare Canada este generata de o economie puternica a Canadei, de existenta unui sistem educational foarte bine pus la punct, servicii de asigurare medicala de exceptie, un nivel de trai ridicat si un grad de infractionalitate foarte scazut.

Avantajele pentru emigrare Canada:

  • Un beneficiu major al procesului de emigrare Canada este obtinerea automata a dreptului de munca si posibilitatea de stabilire oriunde pe teritoriul Canadei. Orice emigrant al Canadei are dreptul la beneficii sociale, cum ar fi educația școlară publică gratuita pentru copii  și asigurare de sanatate pentru membrii familiei.
  • Posibilitatea de a va aduce in Canada pe cei dragi si libertatea de a va vizita oricand tara dvs. de origine
  • Guvernul Canadian ofera  ajutor financiar pentru cei care se confruntă cu probleme financiare sau  șomaj. În afară de aceasta, primiti regulat alocatii pentru copii.
  • Ca rezident permanent al Canadei puteti sa va aduceti in Canada membrii familiei(parinti, frati, surori, etc), prin cerere de sponsorizare.
  • Toti rezidentii permanenti ai Canadei au aceeasi libertate, drepturi si statut ca orice cetatean Canadian

Aceste beneficii plus  multe altele fac ca programele de emigrare Canada sa fie din ce in ce mai atractive si totodata duc la cresterea numarului de candidati care aplica pe programele de emigrare Canada disponibile.

Programe de emigrare Canada mai rapide

Guvernul canadian modifica in permanenta programele de emigrare Canada pentru a face procesul de emigrare Canada mai rapid. In acest scop Ministerul Imigratiei si Cetateniei Canada a  introdus mai multe proceduri si programe noi de emigrare. Astfel unele cereri de emigrare Canada  care mai demult erau procesate in  5 ani acum sunt finalizate in 8 -10 luni.

Dacă doriți sa faceti o cerere de emigrare Canada va recomandam sa completați testul nostru gratuit de evaluare on-line.