Emigrare Canada partea engleză sau partea franceză ?

emigrare canada partea engleza emigrare canada partea franceza

Multă lume folosește termenul de emigrare canada partea engleza / partea federală  sau partea franceză când se referă la programele de emigrare pentru Canada.

În realitate aceste programe nu există sub această denumire. În fapt este vorba de programul Federal Skilled Worker când ne referim la emigrare canada partea engleza programul de emigrare pe partea engleză respectiv programul de emigrare al provinciei Quebec când se vorbește de programul de emigrare pe partea franceză.

Aceste denumiri au apărut datorită faptului că lumea se referă la limba vorbită în zona de destinație din Canada. În provincia Quebec se vorbește preponderent limba franceză iar în restul provinciilor canadei se utilizează limba engleză. Astfel putem trage concluzia că atunci cănd vorbim de emigrare canada partea engleză putem să ne referim la oricare din programele provinciale ale Canadei, mai puțin programul Quebec.

Este bine de știut faptul că atât limba engleză cât și franceza sunt limbi oficiale ale Canadei și pe oricare din programele de emigrare disponibile aplicăm sunt luate în considerare ambele limbi.

Multă lume preferă programul Federal Skilled Worker tocmai pentru ca “să scape” de limba franceză neștiind că există posibilitatea să le fie necesară demonstrarea competențelor lingvistice și la probele de limbă franceză.

Majoritatea programelor de emigrare ale Canadei punctează egal competențele lingvistice la cele două limbi oficiale. Pentru determinarea eligibilității pe oricare din programele de emigrare se iau în calcul un set complet de factori și nu doar competențele lingvistice.

Prin urmare, ce alegeti ? Emigrare Canada partea engleza sau franceza ?

Vă recomandăm să completați cererea de evaluare on-line pentru a afla pe care din programele de emigrare vă calificați. Veti primi un raspuns prin care vi se va indicat programul de emigrare pe care va incadrati precum si costurile totale ale programului de emigrare respectiv. Va reamintim ca evaluarea este gratuita.  Pentru cei care prefera emigrare canada pe partea engleza va informam ca exista numeroase programe de emigrare pentru zonele unde se vorbeste limba engleza.