Emigrare Canada plan 2018 – 2020

Autoritatile de imigratie Canadiene au lansat  un plan de imigrație „istoric și responsabil”, pe trei ani, pentru perioada 2018-2020, cu scopul de a primi în Canada 980.000 de noi rezidenți permanenți. Planul a fost publicat la 1 noiembrie 2017.

Majoritatea rezidentilor permanenți se vor stabili ca imigranți economici, iar 242,100 se așteaptă să sosească prin programele gestionate în cadrul sistemului Express Entry. Cu o perioadă de procesare de șase luni sau mai puțin, Express Entry s-a dovedit a fi de succes în a aduce zeci de mii de emigranti în Canada, precum și de a ajuta lucrătorii străini și studentii straini din Canada să treacă la statutul de rezident permanent.

Guvernul federal va continua, de asemenea, să colaboreze cu provinciile în soluționarea a 183.800 de noi cereri de emigrare prin Programele Provincial Nominee (PNP) din 2018 până în 2020.

Canada va primi, de asemenea, până la 265.500 soți, parteneri conjugali, copii dependenți, părinți și bunicii cetățenilor canadieni și a rezidenților permanenți în cadrul programelor sale din categoria  reintregire familială. În cele din urmă, Canada va continua să-și susțină tradiția de a fi un refugiu sigur pentru cei care au nevoie,  solutionand un numar de 137.350 de cereri pentru refugiați, precum și până la 12.250 de cazuri umanitare.

În total, guvernul își propune să primească 310.000 de noi rezidenți permanenți în 2018, urmat de 330.000 în 2019 și 340.000 în 2020.

In situatia in care doriti sa aplicati pe unul din programele de emigrare disponibile va stam la dispozitie cu serviciile noastre.

Angajamentul de trei ani este o abatere de la planurile anterioare de imigrare, care de obicei stabileau obiective pentru perioade de 12 luni. Guvernul declară că planul mai lung va ajuta părțile interesate, inclusiv guvernele provinciale și angajatorii, să planifice în viitor.

Anuntand noul plan, ministrul canadian al Imigratiei Ahmed Hussen a declarat ca obiectivele sunt cele mai ambitioase din istoria canadiana recenta.

„Noii veniți joacă un rol vital în societatea noastră. Imigrația, în parteneriat cu societatea noastră primitoare, a modelat într-adevăr țara pe care o numim toți acasă „, a spus ministrul Hussen.

„Acest plan ambițios va aduce beneficii tuturor canadienilor, deoarece imigranții contribuie la creșterea economică și mențin competitivitatea țării noastre într-o economie globală”.

Minster Hussen a adăugat că este nevoie de imigrație pentru a sprijini persoanele în vârstă din Canada, cinci milioane de persoane fiind nevoite să se pensioneze până în 2035, iar previziunile arată că vor fi disponibili mai puțini oameni apti pentru muncă pentru a-i sprijini.

Aflați dacă sunteți eligibil pentru emigrare