Costuri emigrare Canada

Costuri Emigrare Canada

Costuri emigrare Canada

Procedura de emigrare Canada, respectiv costul difera in funcție de programul de emigrare prin care doriti sa aplicati. Va recomandam ca inainte de a initia cererea oficiala de emigrare sa verificati daca indepliniti conditiile pentru a fi aprobati pe programul la care aplicati. In caz contrar veti pierde costurile de procesare care sunt destul de costisitoare.

Sunt disponibile multe programe de emigrare existand astfel riscul sa aplicați pe unul din programele pentru care nu indepliniti cerintele. Totodata trebuie sa va informati despre costurile implicate in programul de emigrare pentru care aplicati si sa va asigurati ca dispuneti de fondurile necesare pentru procedura de emigrare.

Dupa completarea formularului de inscriere pentru emigrare Canada va informam in detaliu despre costurile implicate in programul de emigrare pe care va incadrati.

De câți bani aveți nevoie în Canada?

Suma de bani de care aveți nevoie pentru a vă întreține familia depinde de numărul de membrii pe care îl conține familia dvs.

Trebuie să includeți soțul/soția și copiii aflați în întreținere, chiar dacă sunt cetățeni canadieni sau rezidenți permanenți indiferent dacă vă însoțesc sau nu în Canada.

Tabelul de mai jos indică suma minimă de care aveți nevoie pentru a emigra în Canada începând cu 25 aprilie 2023.

 

Numărul de membrii ai familiei dvs. Suma minimă
(în dolari canadieni)
1 $13,757
2 $17,127
3 $21,055
4 $25,564
5 $28,994
6 $32,700
7 $36,407
Pentru mai mult de 7 persoane adăugați această sumă pentru fiecare membru suplimentar. $3,706