Emigrare Canada conditii

Conditii emigrare Canada

Emigrare Canada conditii, intrebari frecvente si dificultati pe care le puteti intampina pentru obtinerea vizei de emigrare in Canada.

Persoanele care iau decizia de a emigra intr-o tara noua, in acest caz, Canada, sunt, prin natura lor persoane curajoase. Este normal sa va faceti griji si sa va interesati de toate detaliile privind procedura de emigrare, conditiile de selectie a imigrantilor precum si de dificultatile pe care le puteti intalni la sosirea in Canada.

Lasati-ne sa va facem cat mai simpla procedura de emigrare in Canada.

Canada este una dintre tarile care accepta imigranti si ofera o multitudine de programe prin care o persoana poate sa ajunga sa obtina o viza de emigrare.

Procedura de emigrare in Canada este complexa si conditiile pentru a emigra se schimba periodic.  Experienta noastra in domeniul de asistare a candidatilor pentru a emigra in Canada ne face sa cunoastem grijile emigrantilor privind conditiile si procedura de emigrare si, cel mai important avem abilitatea de a gasi solutii adaptate pentru fiecare caz in parte.

Cele mai importante preocupari privind emigrarea in  Canada ridicate de catre clientii nostri sunt:

Ce program de emigrare sa aleg ? Emigrare Canada conditii

Pe ce program de emigrare ma calific ? Este cea mai intalnita intrebare la clientii nostri.Completati gratuit cererea de selectie pentru a afla pe care dintre programe puteti aplica pentru a fi acceptati. Procesul de emigrare in  Canada difera in functie de programul de emigrare pe care aplicati si de biroul de imigratie unde se inregistreaza cererea de emigrare.  Va vom ghida si sfatui pe durata intregului proces de emigrare in Canada, pana cand viza dvs. de emigrare este emisa.

Gasirea unui loc de munca in Canada

Gasirea unui loc de munca in Canada va creste sansele de a va califica pentru a emigra in Canada si va accelereaza procedura de emigrare.  Noi va oferim informatii si resurse care va vor ajuta sa va gasiti primul loc de munca in Canada.

Durata procedurii de emigrare

Timpul de procesare a unei cereri de emigrare difera in functie de mai multi factori.  Va informam cu acuratete asupra timpilor de procesare si in acelasi timp ne asiguram ca Serviciile de Imigratie respecta acesti timpi si nu intarzie cererea de emigrare fara niciun rost.

 Ce acte trebuie sa prezint impreuna cu cererea de emigrare ?  

Mai nou serviciile de imigratie sunt foarte drastice privind documentele solicitate impreuna cu cererea de emigrare si care probeaza declaratiile dvs. Se solicita o combinatie de tipuri de documente: originale, copii legalizate la notar, copii simple, copii conforme cu originalul. Va intocmim o lista personalizata de acte  asigurandu-ne ca toata documentatia este trimisa conform cerintelor de emigrare. In acest fel nu riscati ca cererea dvs. de emigrare sa va fie returnata sau sa se intarzie tratarea acesteia datorita lipsei vreunui document.

Cum fac dovada experientei in munca ?

Dovedirea experientei in munca acumulata in afara Canadei poate fi problematica pentru cererea dvs. de emigrare. Ne vom asigura ca prezentati documentatia corepunzatoare astfel incat serviciul de imigratie sa va ia in  considerare toata experienta in munca si sa va acorde toate punctele pe care le meritati.

Dovedirea competentelor lingvistice

Unul din factorii de selectie care sunt luati in calcul in cererea dvs. de emigrare pentru Canada sunt cunostintele lingvistice.  Rezultatele testelor de limba engleza sau franceza ajuta ofiterii de viza sa determine daca solicitantul are capacitatea suficienta pentru integrarea corespunzatoare in societatea canadiana si forta de munca din Canada. Noi va vom sfatui cum sa va pregatiti pentru teste.

Alte probleme care pot aparea in procedura de emigrare in Canada

De-a lungul procesului de emigrare in Canada, solicitantii pot intampina diferite probleme. Noi va vom ajuta in rezolvarea oricarei probleme care poate sa apara de-a lungul cererii dumneavostra de emigrare in Canada, cum ar fi: Inadmisibilitate de natura medicala, Probleme cu cazierul, Refuzul aplicatiei sau Intarzieri mari in termenele de procesare

Contactati-ne pentru orice alte intrebari sau nelamuriri aveti referitor la emigrare canada, conditii sau dificultati pentru obtinerea vizei de emigrare pentru Canada.

Aplicati pentru emigrare