Dosar 2 emigrare Canada

dosar 2 emigrare canadaProvincia Quebec este responsabilă de selecția emigranților care doresc să se stabilească în această provincie. Pentru a afla dacă îndepliniți condițiile de selecție al acestui program completați cererea de evaluare. Persoanele care se califică și aplică pe acest program obțin Certificatul de Selecție al Provinciei Quebec.

Dețineți Certificatul de Selecție al Provinciei Quebec. Ați obținut acest certificat în urma interviului cu ofiterul de viza  ori v-a fost eliberat fără să fie necesar să vă prezentați la interviu.

Oricare ar fi situația acum trebuie să faceți cererea de rezidență permanentă –  Dosar 2 emigare Canada.  Pentru cei care nu sunt grăbiți trebuie să știți că perioada de valabilitate pentru Certificatul de Selecție al Provinciei Quebec este de 3 ani. Oricând în acest interval puteți aplica pentru cererea de rezidență permanentă. Data de valabilitate este inscrisa pe certificatul de selectie.

Cererea de rezidență permanentă sau Dosar 2 emgirare Canada, conține:

  • formulare
  • acte
  • dovada plății taxei

În cazul în care trimiteți cererea  incompletă vă va fi returnată fără ca serviciul de imigrație să o înregistreze. Asigurați-vă ca ați trimis toate documentele și formulare necesare.

Pentru a fi siguri de faptul ca cererea este completa si formularele necesare sunt completate corect va oferim servicii juridice pentru acest tip de cerere – Dosar 2 emigrare Canada

Comandați acum pachet dosar 2 emigrare Canada  si benefiati de servicii de consultanta profesionale.

Serviciile noastre cuprind:

  • indicarea formularelor și documentelor necesare
  • completarea / verificarea / validarea formularelor
  • traducerea / verificarea documentelor anexe
  • suport juridic pe perioada desfășurării cererii

Solicitati acum oferta pentru serviciul Dosar 2 emigrare Canada. Completati formularul de comanda.

Veti primi un raspuns privind costul si detalii pentru efectuarea platii. Dupa confirmarea platii va vom trimite lista de documente necesare si instructiuni pas cu pas pentru procedura ce urmeaza a fi facuta. Veti putea sa ne contactati oricand pentru intrebari sau nelamuriri cu privire la cererea dvs.

Va dorim succes.