Teste limba emigrare Canada

In aceasta sectiune va informati despre teste limba – emigrare Canada.Teste limba emigrare Canada

Evaluarea competentelor de limba franceza

Persoanele care aplica pentru emigrare in Canada si care doresc să obțină puncte pentru competențele lor la limba franceza trebuie să demonstreze nivelul de cunostinta al limbii franceze sustinand un test de evaluare la  una dintre cele două organizații recunoscute de serviciile de imigratie. Rezultatele obtinute trebuiesc trimise impreuna cu cererea de emigrare. Testele agreate sunt urmatoarele:
• Testul d’ Evaluation du français pour le Québec adapté (TEFAQ) organizat de Camera de Comert si Industrie Paris (CCIP);

• Test de connaissance du français pour le Québec (TCFQ) organizat de  Centrul Internațional de studii pedagogice (CIEP);

• Testul d’ Evaluation du français (TEF) din DACV;

• Test de connaissance du français (TCF) de CIEP;

• Diplôme d’Etudes en langue française (DELF) din CIEP;

• Diplôme de langue française approfondi (DALF) din CIEP.

Evaluarea competentelor de limba engleza

Candidații care doresc să obțină puncte pentru nivelul lor de limba engleză trebuie să demonstreze nivelul de competență anexand la cererea lor un rezultat al unui test de evaluare de limba engleză recunoscut de serviciul de imigratie, și anume International English Language Testing System (IELTS).

Acordarea de puncte pentru teste limba emigrare Canada

În scopul evaluării cererii de imigrare, punctele pentru competențele lingvistice vor fi acordate numai în funcție de scorurile obtinute la testele de limba sustinute si prezentate in original impreuna cu cererea de emigrare. .

Candidații care nu depun niciun rezultat al testului de limba nu vor primi niciun punct la factorul competenta lingvistica. .

Teste limba emigrare Canada -> valabilitate de maxim 2 ani.

Candidatii pentru emigrare in Canada trebuie sa depuna impreuna cu cererea lor de emigrare rezultatele testelor de limba chiar dacă franceza sau engleza este limba lor maternă.

Candidatii nostri sunt informati asupra nivelului minim necesar  si sunt testati pentru evaluarea competentelor inainte de a se inscrie la testele oficiale.