Noul Program Federal Canada

Programul federal canadaOdata cu noile criterii de selectie ale noului program al Canadei, Federal Skilled Worker,  care vor intra in  vigoare in luna mai 2013, multi dintre dvs.  va pregatiti deja dosarul pentru a aplica pe acest nou  program de emigrare de indata ce va fi lansat.

 Totodata, cei care veti aplica pe noul program Federal Skilled Worker trebui sa  stiti ca Ministerul Imigratiei si Cetateniei Canada va anunta in luna aprilie 2013,  3 importante noi elemente a Programului Federal al Canadei care vor avea un impact major  in aplicatia dvs. incluzand:

  • Un numar limitat de aplicatii primite in primul an de activitate al acestui nou program
  • O noua lista cu ocupatii prioritare si
  • Lista cu Organizatiile care vor fi desemnate pentru a echivala diplomele dvs.

Aplicantii care isi pregatesc cererile inainte ca aceste noi cerinte sa fie publicate isi asuma un risc. Aplicatiile care nu vor corespunde noilor cerinte care vor fi anuntate in luna Aprilie nu vor fi procesate.

In 19 decembrie 2012, Ministerul Imigratiei si Cetateniei a anuntat modificari importante a programului federal skilled worker al canadei. In plus Minsterul a anuntat deschiderea primirii aplicatiilor pe data de 4 mai 2013. Va reamintim ca programul federal al Canadei a fost suspendat in data de 1 iullie 2012 (mai putin programul PhD si cazurile cu oferte de munca).