Consultatie emigrare Canada

Emigrare Canada – consultatie cu un specialist in legislatia de imigratie

Serviciile de emigrare Canada  adapteaza in permanenta criteriile de selectie ale imigrantilor pentru a le alinia la necesitatile de pe piata muncii Canadiana.

Aceste schimbari intervin nu doar in legislatia de selectia a imigrantilor ci si in procedurile administrative, de ex: schimbarea formularele si anexele cererilor de emigrare, schimbari in listele de documente necesare a fi trimise impreuna cu cererile de emigrare Canada.

Modificarile frecvente dezorieteaza de cele mai multe ori aplicantii care sunt decisi sa aplice la emigrare Canada.  In cazul in care lipsesc documente sau formulare riscati ca cererea dumneavostra de emigrare sa fie intarziata sau in cel mai rau caz sa fie chiar refuzata. Evitati aceste lucruri informandu-va pe paginile oficiale a Ministerului Imigratiei Canada despre procedurile in vigoare la momentul in care va decideti sa aplicati pentru emigrare Canada.

Aveti posibilitatea sa va programati o sedinta de consultanta cu unul din specialistii nostrii pentru a afla raspunsul la toate intrebarile pe care le aveti referitor la cererea dumneavoastra de emigrare Canada.

Puteti solicita o programare trimitandu-ne un mesaj aici. Includeti in mesajul dumneavoastra natura problemei si principalele intrebari pe care le aveti pentru a va informa costul consultatiei.

Puteti utiliza serviciul de consultatie pentru a va informa despre orice detalii privind procedura de emigrare Canada, de ex:

  • intocmirea aplicatiei de emigrare Canada
  • informatii referitoare la procedura de emigrare a programului de emigrare Canada la care ati aplicat
  • informatii referitoare la documente suplimentare solicitate de catre serviciul de imigratie
  • contestarea deciziilor de refuz a cererii de emigrare Canada
  • etc.

 

Contactati-ne pentru programarea consultatiei.