Despre noi

Ready4Canada Immigration Services

Daca ati accesat acest site inseamna ca dvs.  sau un cunoscut de-al dvs.  sunteti interesati sa veniti in Canada. Nu cautati mai departe! Ati gasit cea mai buna solutie care sa va ajute sa duceti la un bun sfarsit unul dintre cele mai importante scopuri din viata dvs.

Steven Johnston - Immigration Consultant

Sunt consultat in emigrare  acreditat pentru toate programele de emigrare care ofera servicii celor care doresc sa devina rezidenti permanenti sau temporari in Canada.

Daca va decideti sa ma angajati pe mine ca si consultant si/sau reprezentant, va garantez ca veti avea parte de servicii excelente si de foarte buna calitate, la preturi competitive.

Sunt membru inregistrat cu  numar de inregistrare:  R506588 in Consiliul de reglementare al consultatilor de imigratie ai Canadei (Consultants Regulatory Coucil of Canada – ICCRC),  si  am autorizatie ca si consultant Quebec, numar inregistrare in registrul consultantilor autorizati din Quebec, 11470.

Ceea ce da unicitate serviciilor oferite de mine este experienta mea anterioara, pe care majoritatea consultantilor sau avocatilor nu o pot egala in totalitate!

Vreme de mai bine de 10 ani, am lucrat la Guvernul Federal, in departamentul cetateniei si imigratiei in Canada (CIC), dar am lucrat si la departamentul de Resurse Umane si de Dezvoltare a Abilitatilor, ocupandu-ma in mod special de Programul Muncitorilor  Straini Temporari.

Care erau responsabilitatile mele in aceste departamente guvernamentale?

La CIC de exemplu, ofeream informatii potentialilor imigranti cu privire la legile de emigrare, regulamente, programe si statusul la zi al diverselor cereri care fusesera depuse. Apoi am prelucrat mii de dosare si acest tip de experienta mi-a dat posibilitatea sa inteleg nu doar acest proces, dar si documentele necesare si informatiile care nu apar in instructiunile pentru aplicare.

In cadrul Programului Angajatilor Straini Temporari, am inmanat autorizatii angajatorilor care doreau sa angajeze lucratori straini temporari. Si astfel inseamna ca am studiat si am aprobat (dar nu intotdeauna) cererile care au fost trimise in program de catre comunitatea de afaceri (de catre angajatori). Am lucrat cu multi angajatori, cu reprezentati ai guvernului  Quebec si am ajuns sa cunosc si sa pot pune in aplicare aceasta experienta.

Sunt membru al Immigration Consultants Regulatory Council of Canada (ICCRC), singurul organism de reglementare pentru consultantii in emigrare canadieni precum si in registrul consultantilor autorizati din Quebec.

Consultanti autorizati emigrare Canada