Impresii clienti

George L., Cluj

Am apelat la Emigrare Canada Online şi sunt mulţumit. Simplu, eficient … oameni profesionişti.

 

Mariana B.C, Constanţa

Sunt mulţumită, oricând o sa recomand această variantă prietenilor mei care şi ei se gandesc să plece în Canada.

 

Delia T.

Emigrare Canada Online sunt cei mai buni. În zece zile totul s-a rezolvat. Sunt o clientă mulţumită! Ţine-ţi-o tot aşa!

 

Radu V., Satu-Mare (Septembrie)

Am fost rugat să îmi spun o părere despre colaborarea cu Emigrare Canada Online aşa că asta fac: am fost ajutat să fac primii paşi către Canada, am primit informaţiile de care aveam nevoie. Nu peste mult, împachetam….

 

Marian G., Braşov

Fără nici un fel de laudă excesivă, recunosc că sunteţi printre colaboratorii cu care am lucrat foarte bine, aţi dat dovadă de seriozitate şi corectitudine, am obţinut documentele de care aveam nevoie aşa cum am dorit. Colaborarea a fost scurtă, dar fructuoasă. Recomand.

 

Georgeta Z., Suceava

Eu sunt foarte mulţumită de ceea ce aţi făcut pentru mine şi v-am recomandat şi mai departe.

 

Marius F., Arad (Octombrie)

Emigrare Canada Online – un raport de calitate / promtitudine / preţ foarte avantajos. Canada, vin!!!

 

Herman F., Sibiu (Octombrie)

Un mod profesionist de a analiza şi rezolva necesităţile clientului, într-un timp realativ scurt. Recomand oricând şi oricui Emigrare Canada Online.
Am ales Emigrare Canada Online pentru căoricum nu aveam timp sămădeplasez la un birou, sămai şi astept ca să discute cineva cu mine… Aşa, am aplicat online, am completat formularul ca săvad dacăma calific, am primit răspuns imediat, şi am început demersurile pentru plecare. Simplu şi eficient.

 

P. George, Zărneşti

Eu personal recomand tuturor celor care vor săplece în Canada săapeleze la Emigrare Canada Online. Totul s-a rezolvat fără ca eu să mă deplasez, am primit răspunsuri la toate întrebarile pe care le aveam şi asftel sunt pe drumul de plecare! Bye bye Romania, hello Canada!

 

F. Adriana, Timişoara

De ce am ales Emigrare Canada Online ? Acum ştiu de ce: pentru că fără să mă complic prea mult mi-am obţinut dosarul în mai puţin de două săptămâni şi acum am certitudinea că plec. Fără să stau la cozi, fără să mă mişc de acasă, totul s-a rezolvat la timp.

 

G. Corina, Feteşti

Întradevăr simplu, eficient, faci totul de acasă, dar ce vreau eu să mai adaug – SIGUR! Totul se rezolvă la timp şi cu profesionalism, eu putând să mă declar un client mulţumit!

 

D. Costache, Bucureşti

La Emigrare Canada Online dai un ban, dar ştii că merită. Şi sincer, am ieşit foarte bine faţă de alte variante pe care le-am verificat. Că aşa suntem noi, dacă tot nu avem bani, atunci să căutăm cea mai bună ofertă. Şi am gasit-o aici, am şi primit dosarul la timp şi în plus acum ştiu exact ce mai am de făcut până să plec spre Canada.

 

P. Constantin, Slatina

Mi-am pus şi eu întrebarea iniţial: de ce să aplic on-line şi nu mai bine să merg efectiv la un birou, unde să îi şi văd pe oameni şi unde parcă totul pare mai tangibil şi realizabil. Ei, răspunsul e că oricum timp să mă tot plimb nu aveam, şi apoi nu eram eu foarte sigură că vreau să plec. Am completat chestionarul, am primit răspuns că mă calific şi de acolo, pas cu pas, mi-am dat seama că decizia de a pleca era deja luată. În zece zile am avut dosarul gata.

 

Crenguţa H., Cluj

Apelaţi cu încredere la Emigrare Canada Online. Răspunsul la formularul de calificare vine rapid, şi dacă e pozitiv, în zece zile dosarul e gata. Practic nu îmi venea nici mie să cred că nu am făcut aproape nimic şi deja aveam dosarul în mână. A fost simplu, dar sigur.

 

Mircea P. R., Mioveni
(20 iunie 2011)

Am apelat la la serviciile ECO şi sunt foarte mulţumit de demursurile acestei firme de consultanţă. În momentul de faţă cererea mea este înregistrată la Ambasadă şi aştept interviul. Cu pachetul de pregătire pe care l-am primit de la ei sunt sigur că interviul va fi un succes.

 

MURESAN Lenuta
(15 aprilie 2011)

Bună, sunt din Satu Mare, apelaţi cu încredere la serviciile online, e mult mai simplu şi mult mai ieftin.

 

COVACI Daniela
(17 mai 2011)

Sunt asistentă medicală şi lucrez de 8 ani de zile. Pot să vă spun că nu am realizat nimic, condiţiile de la noi fiind sub orice critică. Sper să ajung anul acesta în Québec cu soţul meu care e inginer şi să începem o nouă viaţă. Nu am crezut că aplicând online procedura durează atât de puţin.

 

TRIF Alexandru
(28 mai 2011)

Eu şi familia mea, soţia şi 2 copii am optat pentru Canada, datorită numeroasleor avantaje pe care ţi le oferă această ţară. Pentru o familie cu 2 copii preţul era destul de piperat, însă de îndată ce am aflat de acest site şi ofertele lor, am aplicat imediat.

 

BORZA Alin
(1 iulie 2011)

Sunt Alin din Arad. În mai 2010 am început programul de emigrare la o cunoscută firmă de emigrare din România. Nu s-a întâmplat nimic, am cheltuit o groază de bani şi timp. Nu ni se spune nimica despre cererea noastră nici măcar dacă a fost înregistrată sau nu la Ambasada.

Am aplicat la serviciile online şi totul decurge foarte repede. Am început demersurile în luna aprilie 2011 şi deja am primit confirmarea de la Ambasadă că dosarul nostru este OK şi că ne vor chema în următoarele 6 luni la interviu.