Servicii emigrare Canada

Va asiguram servicii complete de reprezentanta pentru cererea dvs. de emigrare Canada, la cele mai inalte standarde profesionale.

  1. Verificarea incadrarii in cerintele de emigrare Canada conform legislatiei canadiene in vigoare. Analizam datele inscrise in cererea de evaluare si gasim solutia optima pentru ca dvs. sa primiti cat mai repede viza de emigrare. Va transmitem un raspuns in care va fi precizat programul de emigrare Canada ales precum si toate costurile implicate in procedura de emigrare.
  2. Intocmirea si inregistrarea la autoritati a cererii dvs. de emigrare Canada. Va indicam actele necesare, verificam si traducem documentele, completam cererile de emigrare Canada astfel incat sa va asiguram ca primiti numarul maxim de puncte pe care le meritati.  Transmitem cererea spre a fi procesata la autoritatile de imigratie. 
  3. Consiliere pe întreg parcursul desfăşurării cererii. Intervenim promt în orice situaţie în care Servciul de Imigraţie solicită documente, informaţii suplimentare. Urmărim ca termenele de procesare a cererii de emigrare Canada să fie respectate. Traducerile documenteor suplimetare nu sunt taxate suplimentar.
  4. Pregătire intensiva limba franceză / engleză special conceputa pentru programul de emigrare la care aţi aplicat. Va transmitem manuale si  materiale  multimedia. Pregătirea lingvistică ţintită va fi mai rapidă, mai simplă şi randamentul maxim.
  5. Pregătire pentru interviul cu autorităţile de imigraţie. În acest pachet  găsiţi răspunsul la orice întrebare care se poate ivi la interviu. Primiţi inclusiv oferte de muncă şi cazare.
  6. Intocmirea Cererii de rezidenţă permanent pentru candidaţii deţinători de Certificat de Selecţie pentru provincia Québec (CSQ)

Emigrare Canada