Taxe emigrare Canada 2020

Taxe emigrare Canada 2020

Taxele de procesare pentru cererile de emigrare Canada se majoreaza din data de 30 aprilie 2020. Astfel Canada ajusteaza taxele pentru emigrare pentru urmatorii 2 ani.

Departamentul de emigrare Canada creste tarifele de procesare la sfarsitul lunii Aprilie 2020 pentru aplicantii straini care doresc sa devina rezidenti permanenti in Canada.
Taxele pe care aplicantii pentru emigrare le platesc includ costurile operationale, de procesare si de livrare a serviciilor aferente tuturor programelor de eimigrare Canada.
Noile reglementari intra in vigoare pe 30 aprilie 2020, la ora 9.00 EDT. Cererile de emigrare primite inainte de aceasta data vor fi procesate in conformitate cu programul de taxe curent. Solicitarile primite la data de 30 aprilie 2020 sau dupa aceasta data care nu includ taxele corecte vor fi returnate solicitantului ca fiind incomplete.

Noile taxe emigrare Canada 2020

Taxele de procesare pentru emigrare in Canada sunt majorate dupa cum urmeaza:

  • Taxele de emigrare Canada pentru aplicantii principali ai claselor economice (lucratori independenti, viza start-up, investitori in Quebec, antreprenori in Quebec si angajati independenti din Quebec) vor creste de la 1.050 dolari canadieni la 1.575 dolari canadieni;
  • Taxele de emigrare Canada pentru aplicantii principali din clasa economica non-business vor creste de la 550 dolari canadieni la 825 dolari canadieni. Aceasta crestere nu se va aplica aplicantilor principali si familiilor acestora in programele Caregivers, aceste taxe vor ramne neschimbate;
  • Taxele de emigrare Canada pentru sotii sau partenerii conjugali din toate clasele economice vor creste de la 550 dolari canadieni la 825 dolari canadieni;
  • Taxele de emigrare Canada pentru copiii dependenti din toate clasele economice vor creste de la 150 dolari canadieni la 225 dolari canadieni;
  • Taxa pentru dreptul de rezidenta permanenta Canada va creste de la 490 dolari canadieni la 500 dolari canadieni.

Se estimeaza ca taxele de emigrare vor creste dupa doi ani, pe baza cresterii aplicabile a indicelui preturilor de consum. Noile taxe de emigrarevor fi publicate in 2022.
Taxele pentru cardurile de rezident permanent, documentele de calatorie pentru rezidenti permanenti si certificarea sau inlocuirea documentelor de emigrare nu vor creste.

Ministerul imigratiei si cetateniei Canada nu a modificat taxele pentru emigrare din anul 2002.

Verificati daca va calificati pentru emigrare