Viza electronica pentru Canada

Incepand cu 1 decembrie 2017 cetatenii romani nu mai au nevoie de viza pentru a intra in Canada. In cazul in care calatoriti in Canada cu avionul aveti nevoie de Autorizatie Electronica de Calatorie pentru Canada (eTA). Multa lume se refera la aceasta autorizatie ca fiind viza electronica pentru Canada. Aceast lucru este fals deoarece Autorizatia electronica pentru Canada nu este o viza si nici nu exista asa ceva : viza electronica pentru Canada.

Vizele turistice pentru Canada nu sunt vize electronice, ele fiind vize “fizice” care se aplica in pasaportului solicitantului.

Autorizatia electronica de calorie pentru Canada (eTA) este legata electronic de pasaportul aplicantului. Valabiliatea Autorizatiei electronice de calatorie este de pana la cinci ani sau pana la expirarea pasaportului in fucntie de care dintre acestea survine prima. Daca va schimbati pasaportul trebuie sa aplicati din nou pentru Autorizatia electronica de calatorie.

Cu Autorizatia electronica de calatorie valabila puteti calatori in Canada de ori cate ori doriti pentru sejururi scurte (de regula maxim 6 luni).

Autorizatia electronica de calatorie pentru Canada (eTA) nu garantează intrarea în Canada. Când ajungeti, un ofiter de servicii de frontiert vă va cere st prezentati pasaportul. Trebuie sa convingeti ofiterul ca sunteti eligibil pentru intrarea în Canada.

 

[button link=”https://www.emigrarecanadaonline.ro/viza-vizita-canada/autorizatia-electronica-calatorie-canada/” size=”large” color=”red”]Aplicati acum pentru eTA[/button]