Autorizatie Electronica de Calatorie Canada

Autorizatie electronica de calatorie Canada

Autorizatie electronica de calatorie Canada

Începând cu 1 decembrie 2017 cetatenii romani pot calatori in Canada, in scop turistic,  fara viza.

In cazul in care intrati in Canada cu avionul veti avea nevoie de  Autorizatia electronica de calatorie.

Puteti utiliza eTA doar in cazul in care detineti pasaport electronic. Verificati aici daca aveti pasaport electronic.

Folositi formularul de mai jos pentru a comanda serviciile pentru a obtine Autorizatia electronica de calatorie Canada.

Puteti utiliza Autorizatie electronica de calatorie Canada pentru vizite de scurta durata, calatorie de afaceri sau turism in general pentru mai putin de 6 luni consecutive.

Daca detineti o viza turistica pentru Canada valabila o puteti utiliza pentru a calatori in Canada. In aceasta situatie nu este necesar sa aplicati pentru Autorizatie electronica de calatorie Canada.

In situatia in care nu intrati in Canada cu avionul nu aveti nevoie de Autorizitatia electronica de calatorie.  De exemplu mergeti in Canada cu masina din Statele Unite sau intrati in Canada cu vaporul nu veti avea nevoie de Autorizatia electronica de calatorie. Trebuie sa va asigurati insa ca aveti la dvs. documentele oficiale necesare pentru trecerea punctului de frontiera (pasaport)

Cand calatoriti in Canada cu avionul si utilizati Autorizatie electronica de calatorie Canada trebuie sa va asigurati ca folositi acelasi pasaport pentru care ati solicitat autorizatia electronica de calatorie.

Fiecare membru din familia dvs. trebuie sa aplice individual pentru obtinerea Autorizatiei electronice de calatorie pentru Canada.

eTA Canada –intrebari frecvente.